“Vega tar vare på sine konsulenter”

25 February, 2020

(Bilde fra besøk hos Roy hos oppdragsgiver!)

Min reise med Vega startet for 7 måneder siden. Jeg var på jakt etter ny jobb og så dette nye selskapet som annonserte etter folk.

En av mine erfaringer er innen SAP, så jeg formulerte en søknad, la ved en CV og sendte avgårde.

Her ifra og fremover ble jeg med på en reise som jeg ikke har opplevd før jeg ble kontaktet av en av Vegas konsulenter. Hun var utrolig positiv og målrettet. Vega hadde en jobb de mente jeg kunne fylle, så det ble mengde med maildialog og alt for å sikre at det absolutt beste produkt ble sendt til kunden. 

Etter denne introduksjonen så ble inntrykket bare bedre og bedre.  I tillegg til utleie jobber Vega Consultants også med rekruttering. Også her var det hands on. Jeg ble invitert til en kunde sammen med min Vega-konsulent.  Vega klarte å selge meg inn til kunden på en imponerende måte.

Vega Consultants oppleves som et selskap som ikke selger folk basert på en CV, men at de vil vite hvem de selger. Mitt intervju med Vega var ikke om min CV, men om meg.

Denne filosofien er sikkert innlysende for mange, men jeg har ikke opplevd lignende service i andre selskap. Jeg har jobbet som konsulent i over 20 år.

Vega er et lite selskap og har ikke de største kontrakter med de største aktører, men jeg kan love at de gjør mer enn de aller fleste for å få deg ut på den jobben du tross alt søkte på når du så Vega Consultants sin annonse. Jeg håper at flere kan være med å bringe Vega frem i lyset. Og husk – jeg tror ikke de ønsker å bli størst, bare best.

– Roy Marthinsen

Andre innlegg

Grethe Borg er sertifisert i personlighetstesten NEO

Grethe Borg er sertifisert i personlighetstesten NEO

rsonlighetsinventoriet NEO måler fem omfattende dimensjoner av personlighet. Svarene/vurderingene en har gitt til påstandene i testen vedrørende dine tanker, følelser og målsettinger, sammenlignes med andre personers svar på de samme påstandene.

Tips til CV skriving

Tips til CV skriving

Vi får ofte spørsmål fra kandidater som ikke har skrevet CV før, eller har ikke oppdatert CVen på mange år, om ulike tips for å skille seg ut i mengden. Så derfor starter vi bloggen vår med et innlegg om CV-skriving! CV-skriving kan oppfattes som vanskelig, stressende...