Vega Consultants
2017-10-03 11.48.49 copy.jpg

Ansatte |

Utfordrer - med lang variert erfaring

 
 
 
2017-10-03 11.40.23.jpg

"Rett person på rett plass"

 

Daglig leder/partner

Grethe Borg

Grethe begynte i bemanningsbransjen i 1987. Hun har jobbet med rekruttering og bemanning av midlertidige og faste stillinger innen følgende: IT, regnskap, finans, økonomi, ingeniørstillinger, HR, administrasjon, innkjøp, logistikk, salg og KAM posisjoner.

I tillegg har hun også jobbet i riggselskap med oppbemanning av rigger i Norge og internasjonalt.

Grethe har erfaring med drift, fra egne selskap og som daglig leder. Hun har jobbet som eiendomsforvalter og teknisk leverandør til nybygg og ombygginger/renovasjoner

Hun er utdannet er innen personal og organisasjon og har hatt flere stillinger som HR Advisor og KAM for store internasjonale selskap

Grethe bruker sitt nettverk til søk etter de beste kandidatene. Hun har kreative løsninger, noe kundene setter stor pris på. Hun er sparring partner og leverandør - en vinn, vinn situasjon for begge parter.

 I flere stillinger har hun hatt ansvaret for innleie av personell – så hun kjenner andre siden av bordet godt.

Ta gjerne kontakt på mobil: 905 21 929 - Eller klikk under for å sende Grethe en e-post.

 

 
 

 
2017-10-03 11.28.22.jpg

"You are never fully dressed without a smile"

Senior rådgiver

Mette Wandl

Mette har bodd 4 år i Singapore, og flyttet hjem sommeren 2013. Hun har også vært bosatt i Østerrike og Canada, snakker derfor engelsk og tysk flytende. Hun har jobbet i leverandør-industrien innen olje og gass i Rogaland siden tidlig på nitti-tallet.

Mette har arbeidserfaring som teknisk assistent, HR rådgiver og HR assistent og har god erfaring fra lager, logistikk og SAP. Hun har og vært bruker av bemannings-bransjens tjenester og har god oversikt over leverandør industrien i Rogaland. Fra sin bakgrunn i opplæringsavdeling har hun god oversikt over kurs og sertifiseringer knyttet til forskjellige stillinger.

Mette er nylig re-sertifisert innen DiSC-vertøyet og har kjørt flere DiSC-samlinger for ulike team og avdelinger; noe hun stortrives med. Hun bruker sin lange erfaring og sitt gode nettverk til å finne den rette profilen til våre kunder.

Hennes varierte bakgrunn gir god innsikt i å forstå kundenes utfordringer og ønsker når de skal ansette «den rette» - enten det er i en fast stilling eller ett midlertidig oppdrag.

Ta gjerne kontakt på mobil: 930 96 697 - Eller klikk under for å sende Mette en e-post.

 
 

 
2017-10-03 11.15.56.jpg

"Creativity is intelligence having fun"

Rådgiver

Jessica Olsen Seat (permisjon)

Jessica er oppvokst i Houston og Stavanger, bodd i Australia og kan kommunisere på norsk og engelsk. Hun har en variert jobb erfaring fra Norge og utlandet og vil bruke sine kreative egenskaper innen kommunikasjon og markedsføring til å bygge nettverk.

Jessica har BA i Markedsføring og MS i Business Administrasjon og jobb erfaring fra markedsføring og salg. Hun har utviklet markedsstrategier og planer basert på kundens utfordringer, muligheter og mål, koordinert markedsføringskampanjer og i tillegg organisert arrangementer for kunder for å øke synlighet og salg på varer.

Den nye markedsituasjon vi er i krever ofte mer komplekse sammensetninger i kunnskap og sosiale kompetanse – og det å tenke marked, lønnsomhet og synlighet er enda mer viktig nå enn før!

Ta gjerne kontakt på mobil: 920 79 919 - Eller klikk under for å sende Jessica en e-post.

 
 

 
Anne Beth retta.jpg

“Come as you are - leave as a star”

Senior rådgiver

Anne Beth Håland

Anne Beth har lang fartstid fra rekrutterings- og bemanningsbransjen. Hun har jobbet mot små og store kunder, tekniske og merkantile stillinger til ulike bransjer i inn- og utland. I tillegg kan hun mye om service, etter mange års erfaring fra reiseliv. Anne Beth er løsningsorientert, opptatt av å se den enkelte kunde og kandidat, og få til en god match.

Anne Beth har erfaring fra andre siden av bordet, da hun i ulike stillinger har vært ansvarlig for innleie og organisering av personell, og hun vet hvor skoen trykker.  

Nettverket til Anne Beth er stort og fargerikt, og det holdes godt vedlike. Hun gir aldri opp søk etter de riktige kandidatene, enten det er spesialisten som skal til Asia eller rockestjernen som skal til konserthuset. Ingen rekruttering er for liten og ingen for stor.

Ta gjerne kontakt på mobil: 995 01 120 - eller klikk under for å sende Anne Beth en e-post.