Om Vega

Over 30 års erfaring innen rekruttering, midlertidig bemanning og konsulent-tjenester

Vega Consultants

Vega Consultants er et lokalt selskap, med til sammen langt over 30 års erfaring innen rekruttering, midlertidig bemanning og konsulent-tjenester. Det hele startet oktober 2017, og består av en god gjeng som brenner for å matche gode kandidater til bedrifter i Rogaland.

Vi leier ut og / eller rekrutterer konsulenter innen bla. administrasjon, finans, økonomi, IT, teknisk ingeniør, HMS, dokumentkontroll og HR.

Visjon

Vi ønsker å være et naturlig valg for lokale bedrifter som skal rekruttere eller leie inn personell. Vi tror på personlig kontakt og oppfølging.Vi vil være et lokalt tillegg til de store internasjonale bemannings-selskapene, for vi tror det vil gi våre kunder et bedre resultat. «Fordi vi alltid tror det kan gjøres bedre»

Verdier

Kvalitet

Vi er den beste samarbeidspartneren. Vi intervjuer og referansesjekker alle våre konsulenter. Vi gjør også en bakgrunnssjekk av våre kunder.

Glede

Vi tror på kraften i smil, humør og glede og den begeistringen det fører med seg.

Entreprenørskap

Nye måter å gjøre ting på kan være mer lønnsomme, smarte og føre til andre gode ideer i driften. Vi skaper resultater for våre kunder og konsulenter.

Ærlighet

Vi står for våre handlinger, og vi gir våre kunder og konsulenter ærlige og konstruktive tilbakemeldinger.

Tilgjengelighet

Vi responderer raskt på henvendelser, og er tilstede for våre konsulenter og kunder. Vi er fleksible på tidspunkt for møter og samtaler, og legger til rette for smidig samarbeid.

"Dette er uten tvil det konsulentselskapet som jobber MEST for sine ansatte. Jeg har jobbet for mange aktører, men ingen kommer i nærheten av innsatsen Vega gjør for sine konsulenter. "

Roy Marthinsen, Konsulent Bouvet Rogaland